FULL CONFERENCE PROGRAM

Hero Subpage

Subpage Banner

Show Zone Hero

Speakers Hero

Conference Hero

FULL CONFERENCE PROGRAM

SPEAKERS CONFIRMED

Loading
10:00
  1. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  2. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  3. 10 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
  4. 10 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
  5. 10 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
10:10
  1. 20 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
  2. 30 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
  3. 20 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
10:40
  1. 50 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
11:30
  1. 30 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
  2. 30 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
12:00
  1. 30 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
12:10
  1. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  2. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
12:30
  1. 90 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
  2. 30 mins
    • FUTURE OF CONSTRUCTION SUMMIT
    • Changing Skyline of the City

    • Design and Construction Challenges of building supertall in NYC

    • Utilizing new structural systems and facade elements to build taller

13:05
  1. 25 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
13:30
  1. 30 mins
    • FUTURE OF CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
14:00
  1. 30 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  3. 30 mins
    • FUTURE OF CONSTRUCTION SUMMIT
  4. 30 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
14:30
  1. 30 mins
    • FUTURE OF CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
15:00
  1. 30 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 45 mins
    • FLOODING RESILIENCY SUMMIT
  3. 30 mins
    • FUTURE OF CONSTRUCTION SUMMIT
15:30
  1. 60 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • FUTURE OF CONSTRUCTION SUMMIT
15:45
  1. 25 mins
    • FLOODING RESILIENCY SUMMIT
16:10
  1. 25 mins
    • FLOODING RESILIENCY SUMMIT
16:30
  1. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  2. 30 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
16:35
  1. 25 mins
    • FLOODING RESILIENCY SUMMIT
17:00
  1. 30 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • FLOODING RESILIENCY SUMMIT
  3. 30 mins
    • REAL ESTATE & DEVELOPMENT
17:30
  1. 0 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • REAL ESTATE & DEVELOPMENT
10:00
  1. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  2. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  3. 65 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
  4. 10 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
  5. 10 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
  6. 10 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
10:10
  1. 60 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
  2. 30 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
  3. 20 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
10:40
  1. 50 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
11:30
  1. 30 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
11:40
  1. 50 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
12:00
  1. 30 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
12:30
  1. 40 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
  2. 30 mins
    • GOVERNMENT POLICY & CONTRACTS SUMMIT
13:30
  1. 30 mins
    • FUTURE OF CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
14:20
  1. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  2. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  3. 65 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
14:30
  1. 40 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  3. 30 mins
    • FUTURE OF CONSTRUCTION SUMMIT
  4. 30 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
15:10
  1. 20 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
15:25
  1. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  2. 65 mins
    • AIA CES WORKSHOPS
  3. 35 mins
    • ARCHITECTURE SUMMIT
15:30
  1. 30 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • FUTURE OF CONSTRUCTION SUMMIT
  3. 30 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
16:00
  1. 30 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
  2. 30 mins
    • SUSTAINABILITY SUMMIT
16:30
  1. 30 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT
17:00
  1. 0 mins
    • BIM & DIGITAL CONSTRUCTION SUMMIT

GOLD SPONSORS


 

SILVER SPONSORS


 

SIGN UP TO RECEIVE OUR MONTHLY NEWSLETTER